Gratis verzending

×

Insights For Offices

Ontdek onze producten

Insights For Offices

Ontdek onze producten

PROJECT IN DE KIJKER: TRAININGSCENTRUM ACCENT NAMEN

Bij Accent in Namen kregen we carte blanche: een volledig leeg pand stond tot onze beschikking. Het was voor ons een plezier om niet alleen het ontwerp, maar ook de complete opvolging te mogen uitvoeren, tot aan de oplevering.

Ontdek hieronder het resultaat.

NAAR PROJECTEN

Een greep uit onze merken

Bij Buro International hebben we een groot assortiment Europese merken. Wij verdelen producten van merken waar we zelf ook achter staan. Dit kan betrekking hebben op het design van het product, de specifieke ambacht, productietechnologie of de R&D verwerkt in het meubelstuk. Steeds opteren we echter voor kwalitatiefduurzamehoogstaande meubelen en proberen we dit met een correcte prijs-kwaliteitsverhouding aan te bieden aan ons cliënteel. Van de Scandinavische toppers in het noorden tot de Italiaanse klassiekers in het zuiden, Buro International heeft voor ieder wat wils. 

Naar alle merken

Bezoek onze toonzalen

Heeft u nood aan professionele expertise? Wilt u een product van dichtbij bekijken of eens uittesten? Spring dan gerust eens binnen in één van onze toonzalen. Buro International heet u van harte welkom in onze toonzalen te Tielt of Sint-Niklaas

Openingsuren

Over Buro International

Met meer dan 40 jaar ervaring in kantoorinrichting bent u bij Buro International aan het juiste adres. Een professioneel en enthousiast team staat steeds klaar om u met innovatieve en verfrissende ideeën te begeleiden bij een project. Onze adviseurs gidsen uw ruimte richting de meest gepaste kantooroplossing. Een duurzame visie, die rekening houdt met alle functies van een efficiënt kantoor, is de eerste belangrijke stap bij een samenwerking met Buro International. 

Ontmoet het team